Client: Major UK University
Services: Architecture, Project Management

Our client for this project is the University of Reading.

 

This project revitalised the existing space known as ‘The Blue Room’ which overlooks the campus lakes from the Park House Building. The existing space, previously used as a conference and function facility, was refurbished to provide a flexible space that better serves this use and allows for a wider spectrum of functions. The servery has been equipped with new food preparation facilities which, depending on the type of function, can be used for preparing light refreshments or full meals.

 

The dirty pan area has been replaced with a new bar which is served by an adjacent chilled cellar.


This project was completed in October 2010.


The construction value was £750,000.

Click thumbnails for larger versions
image 1 image 2
image 3 image 4
image 5 image 6
image 7 image 8
image 9 image 10