Client: Primary School
Services: Full Multi-disciplinary Service
For this primary school we reconfigured their main entrance, reception, and administration spaces. The works also enlarged the staff room and provided a flexible use library/meeting room.

A small extension at the front of the School, enclosing an open courtyard, brought the Entrance forward into a more prominent location and enabled the Reception to be moved out from the Administration rooms into the main circulation spine. This gave the Reception control over access routes into the building, and provided much needed space to expand the administration offices. A ramped entrance and automated doors improved accessibility.

The whole project was pre-planned and built during the summer vacation period, which was essential as the relocation of the Reception required extensive alterations to the main security, I T, and communications systems. Works were completed on time and within budget.
Click thumbnails for larger versions
image 1 image 2
image 3 image 4
image 5 image 6